woensdag 12 april 2017

BLIJ

We hebben er toch met ons allen wel een jaar naar uitgekeken, maar vandaag is het dan eindelijk zo ver. Ik heb er niets over gelezen of gehoord, maar ik hoop toch dat het allemaal live op de tv te zien is. Na alle narigheid in het afgelopen jaar verdienen we toch wel iets leuks, om niet te zeggen iets feestelijks.

Ik heb toch maar even tussendoor gegoogeld en jawel hoor: vanaf 18:45 uur kun je  bij UPANDAAG (geen typefout, leuke woordspeling!) van RTV Utrecht live de aankomst van de twee panda's op Schiphol zien. D.w.z. je kunt live een vliegtuig zien landen en hoe er twee kisten worden uitgeladen. Volgens mij kun je om acht uur vanavond hetzelfde in het NOS-journaal zien. Die beelden worden dan in alle journaals herhaald en morgen kunnen we dan eindelijk zien hoe in het dierenpark in Rhenen de panda's gaan rondlopen in hun verblijf voor de komende vijftien jaar.

Ben jij ook zo bllij?


2 opmerkingen:

  1. Nou en wat vind ik het jammer dat ik niet in de buurt woon dan had ik ook al die leuke broodjes en andere goedbedoelde namaak panda's kunnen kopen.

    BeantwoordenVerwijderen