donderdag 6 augustus 2015

ANIMATIE

De beheerders van veel 'vakantieparken' schijnen er vanuit te gaan, dat de meeste van hun gasten geen idee hebben hoe ze hun dag moeten doorkomen. Er worden dus 'animatieteams' ingehuurd, die allerlei leuke activiteiten verzinnen, voor diverse leeftijdsgroepen. Bij Flevo Natuur is dat niet anders. De lezers die me kennen zullen begrijpen dat ik mogelijk wel tot een van die leeftijdgroepen behoor, maar mezelf niet beschouw als lid van welke doelgroep dan ook.

Ik zonder me niet de hele dag compleet af, al lees ik uiteraard veel. Bij de buitenbar maak ik wel eens een praatje (als anderen beginnen). Ik heb al twee keer de sauna bezocht. Dat had ik al jaren niet gedaan, hoewel ik het best een plezierige activiteit vind.

Vandaag ga ik nog verder: ik heb mij gisteren aangemeld voor deelname aan de 'barbeque' (sic) bij de Buitenbar. De laatste keer dat ik aan zoiets deelnam was iets meer dan twee jaar geleden en eindigde (voor mij) met een TIA, een tocht met een anbulance en een ziekenhuisopname. Hopelijk blijft het vandaag bij een ritje met mijn scootmobiel naar mijn bungalow.