maandag 8 april 2019

OBSESSIE

Discriminatie’ is een obsessie van links. Dat is niet mijn mening. Ik citeer het blog 'Cultuur onder vuur'. Dat is een campagne van de Stichting Civitas Christiana. De campagne is in 2014 opgezet door Hugo Bos. Hij maakt zich zorgen over de richting waarin de Nederlandse samenleving zich dreigt te ontwikkelen. In de Volkskrant las ik: De naam Hugo Bos zegt u misschien niet meteen iets. (...) Het meest recent kwam zijn club in het nieuws met protest bij abortusklinieken. Als ik zoiets lees kan ik het niet laten. Ik ga meteen googelen om te zien of ik meer over zo'n club te weten kan komen. Het liefste van hun eigen website, als die bestaat.

Nou, daar gaan we: Hugo Bos maakt zich zorgen over de richting waarin de Nederlandse samenleving zich dreigt te ontwikkelen. Instituties als het gezin staan onder druk, zonder welke onze samenleving geen toekomst heeft. Daarnaast is een algehele afkalving van onze beschaving waar te nemen. Geïnspireerd vanuit de christelijke wortels van Europa, besloot hij Civitas Christiana in het  leven te roepen om dit proces te stuiten. Met 'het gezin' bedoelt Hugo natuurlijk een getrouwd, christelijk heterostel met kinderen. Hij heeft niets met die flauwekul van lhbt'ers en homohuwelijken. Cultuur onder Vuur wil de afkalving van onze beschaving onder meer voorkomen met de Facebookactie 'Red Zwarte Piet'. Wie Zwarte Piet niet eert is de stoomboot niet weerd.

Het grotere werk wordt ook niet geschuwd.
Hoe blind zijn onze bestuurders? Zelfs bij de politie dreigt nu de islamisering door te breken.
Niemand minder dan de hoofdcommissaris van Amsterdam stelt voor het islamitische hoofddoekje aan het politie-uniform toe te voegen.
(...) 
Er komt een nieuwe tsunami aan. Ik heb daarom direct uw hulp nodig. Een vloedgolf van Afrikanen en andere ‘migranten’ dreigt op Nederland af te komen. Heeft Wilders het ook al niet eens over die tsunami gehad?

Ik zie Geert Wilders en Thierry Baudet er al om vechten Hugo Bos op de kandidatenlijst van hun partij voor de eerstkomende Tweede Kamerverkiezingen te krijgen. Hij heeft immers ook min of meer dezelfde negatieve opvattingen over de EU en het komende klimaatbeleid. Dan mag hij best wel wat conservatief-christelijke opvattingen hebben, zoals die over abortus.