zaterdag 18 oktober 2008

Verslaan

Gisteren schreef ik hier over de NOS-voorzitter die vind dat de actualiteitenrubrieken ook de stemmers op Wilders en Verdonk moeten bedienen. Gelukkig heeft de wat linksige Volkskrant de moeite genomen te berichten wat Geert Wilders vindt van de benoeming van Ahmed Aboutaleb tot burgemeester van Rotterdam.

Ik schreef gisteren ook dat wat Geert zegt geen actualiteitswaarde heeft. Ik kan er nu aan toevoegen dat het ook geen nieuwswaarde heeft en dus buiten de kranten en tv-journaals kan blijven. Iedereen kon ruim van te voren weten hoe Geert zou reageren op de benoeming van Ahmed.

Van www.geenstijl.nl neem ik wat over van mensen die volgens de NOS-voorzitter veronachtzaamd worden door de actualiteitenrubrieken:

langzaam maar zeker veranderen wij in een moslim socialistische heilstaat, waarin iedere vorm van verzet zinloos is.......
Ik weet zeker dat er genoeg nederlanders zijn met betere papieren voor deze functie en die op minder weerstand zou stuiten bij benoeming, dus mijn vraag is waarom?
Indien de benoeming doorgaat zal Aboutaleb binnen 1 jaar daar weer weg zijn.

En over een paar jaar met z'n allen janken omdat allah aboutaleb stiekem de complete gemeentekas naar het rifgebergte heeft overgeheveld.

We gaan in maart naar de visma in ahoy en de vrouwen gaan mee shoppen. Nu komen bij mij de volgende praktische vragen op.
1. Is het veilig om ze alleen te laten shoppen.
2. is de boerka verplicht tegen die tijd ?
3. mag ik nog het varkensvlees bevattende unox broodje worst eten daar?
4. wat is de straf als ik geweldadig reageer op de beschuldiging dat mijn vrouw het oudste beroep uitoefent.

Niet alleen Aboe moet geblokkeerd, ook de dwazen die hem naar voren geschoven hebben moeten weggejorist worden. Had zo'n vent eerst laten oefenen in Boerestronksteradeel ofzeau. Stel hem maar voor de keus, mocro paspoort inleveren of nergens burgemeester.

Vijfde colonne dus ook al aan macht in de top. Gaat al met al toch sneller dan verwacht met de overname van Europa door Noord-Afrika.

Dat zal de koning van Marokko beslist leuk vinden.
De haven in handen van Aboutaleb.
Kunnen ze ongebreideld mensen en drugs smokkelen en het wachten is tot de officiële voertaal Marokkaans wordt.