zaterdag 19 maart 2016

MINDER

Willen jullie meer of minder aandacht in de media voor het proces tegen Geert Wilders?
(MINDER!   MINDER!   MINDER!   MINDER!)
 
Een bekende uitspaak in Amerika luidt: "There's no such thing as bad publicity." Geert roept en twittert natuurlijk voortdurend dat het een schande is dat hij terecht moet staan voor  o.a. 'aanzetten to haat', maar volgens mij vindt hij het prachtig. Zijn vraag of we "meer of minder Marokkanen" willen, wordt alleen al op tv diverse malen per dag herhaald. Over 'free publicity' gesproken!

Ik ga er niet voor pleiten dat de media Geert Wilders en zijn stamleden geheel doodzwijgen. Dat zou hem alleen maar nieuwe munitie voor zijn oeverloos gebral leveren. Maar hij hoeft nu ook weer niet onevenredig veel aandacht te krijgen. Als mensen uit vrije wil bij Facebook zijn 'vriend' willen worden en/of al zijn Tweets willen volgen, gaan ze hun gang maar. Maar waarom moeten de media de teksten die Geert via het Internet achterlaat ook nog eens ter algemene kennis brengen? De meerderheid van de bevolking heeft er nog altijd geen enkele behoefte aan kennis te nemen van zijn standpunten.

Zo langzamerhand weet ik wel wat Geert over buitenlanders en Europa denkt. Hij is 'teuge'. Daar heb ik zijn tweets niet voor nodig.