zaterdag 24 september 2011

Gedoe

Hier dan de eerste foto's.Om te beginnen de hal:
En dan de woonkamer.
Het ict-hok:
De slaapkamer:
Het uitzicht vanuit de woonkamer: de gemeenschappelijke achtertuin met fontein en bankjes om gezellig met de andere senioren te keuvelen.
Ik ga er ongezien vanuit dat er jaarlijks iets gezelligs in die tuin georganiseerd wordt.

Vanochtend belde ik met KPN om mijn adreswijziging door te geven. Wat blijkt? In Amsterdam-Noord kunnen ze mij geen interactieve tv bieden. Dus belde ik met UPC die dat wel kan. Al pratende met hun klantenservice besloot ik ook maar via deze provider te gaan internetten en bellen. Ze hadden ook nog eens een mooie aanbieding: een jaar lang tv, telefoon en internet voor 39,00 euro per maand, daarna 49,00 euro. Omdat ik graag met mijn tijd meega laat ik mij ook voorzien van HDTV. Mijn huidige tv-toestel trekt dat niet, dus begaf ik mij naar de dichtstbijzijnde BCC ('t is echt een prima winkelcentrum), waar ik een bijpassend tv-toestel aanschafte dat qua formaat ook iets beter bij de woonkamer past dan mijn huidige.

Op het stadsdeelhuis heb ik zo'n drie kwartier zitten wachten tot mijn volgnummertje op een display verscheen, waarna ik kon mededelen  dat ik in het vervolg onder hun stadsdeelregiem zou vallen.

Vandaag ga ik niet naar Ikea, want de behanger/vloerenlegger wil al om 8.30 uur zijn werkzaamheden aanvangen. Dus Ikea wordt morgen, Ik ben zo druk als een klein baasje.

O, ja: ik kwam langs "Beter horen" en liet dus meteen maar even gratis mijn oren testen. Ik heb het gehoor van een 80-plusser. Een keer mijn rechteroor laten uitspuiten zou ook geen kwaad kunnen, maar er was nog geen reden mij van gehoorapparaatjes te voorzien. Dat had ik ook niet verwacht.
x