maandag 15 juni 2015

UITSTEL
Tja, zo ziet het weer er de komende tijd uit in Zeewolde. Niet direct het weer dat je je voorstelt, als je van plan bent het grootste gedeelte van de dag in je blootje in de openlucht rond te lopen, resp. te hangen. En dat was niet alleen mijn plan voor de komende weken, ik had ook reeds een bungalow gehuurd en daarvoor betaald. Maar pas volgende week wonesdag komt, naar verwachting, de temperatuur net boven de 20 graden uit.

Ik heb besloten mijn vertrek naar Flevo Natuur, dat vandaag zou plaatsvinden uit te stellen tot 31 juli a.s., niet eens vanwege het weer, al komt dat wellicht nog goed uit, maar vooral vanwege het feit dat ik nog wel een paar dagen vastzit aan het dagelijkse bezoek van de thuiszorg. Bovendien ga ik, op verwijzing van mijn huisarts a.s. donderdag naar de dermatoloog, die hopenlijk iets curatiefs kan doen aan de wond aan mijn linkerbeen, zodat de thuiszorg mij niet meer behoeft te bezoeken.

IN MEMORRIAM
Gisteren is Drs. P overleden. Hij was niet alleen ontzettend leuk, hij was een taalkunstenaar. Ik maakte kennis met zijn liedjes in 1964, toen ik bij een collega zijn eerste LP beluisterde, met o.a. 'De Gezusters Karamazov' en' De Commensaal'.  Bij het grote publiek werd hij bekend met 'Heen en Weer' en 'Dodemansrit'. Geniet hier nog een keer van 'Oost-Groningen':