donderdag 5 november 2015

BLIJ

Ik betrek mijn telefoon, tv, radio en internet van Ziggo. Daarvoor was dat UPC, maar de twee zijn gefuseerd. Ik moet nu, geloof ik, heel erg blij zijn, want met ingang van 12 noveember a.s. kan ik, zonder dat ik daarvoor meer moet betalen naar live verslagen van wedstrjden uit de Spaanse en Portugese voetbalcompetitie kijken en ook nog naar de EK- en WK-kwalificatiewedstrijden. En daarmee houdt het niet op: Volgens Het PAROOL zitten in het pakket ook: Formule 1 en NBA-basketbal. Ook is er onder meer aandacht voor golf, tennis en atletiek. Verder zijn live hockey- en basketbalwedstrijden uit de Nederlandse competitie te zien. Klap op de vuurpijl: Ook is er de wekelijkse talkshow Peptalk, met gastheer Jack van Gelder. Die was al - voor het grote geld, neem ik aan - van Studio Sport overgestapt naar Fox. Nu kan hij ook nog wat bij schnabbelen bij Ziggo.

Ik hoef geen live versslagen van de Nederlandse voetbalcompeitie en EK- en WK-kwalificatiewedstrijden te zien, laat staan die van Spaanse en Portugese clubs. De Formule 1 en alle andere wedstrijden waarin auto's en motoren rijden zouden wat mi betreft op ecologische gronden verboden moeten worden. Het interesseert me geen fluit wat Amerikanen op basketbalgebied presteren. Golf is misschien leuk om zelf te spelen, maar als kijksport vind ik het niks.

Ik kan nu al kiezen uit meer dan vijftig kanalen, waaronder Eurosport, waar ik nooit naar kijk. Ik heb ruim voldoende aan de samenvattingen en af en toe en live uitzending van Studio Sport. Zijn er echt mensen die de hele dag naar voetbal en andere sporten willen kijken?