donderdag 26 februari 2015

VERWARD

Hieronder zie je een compleet artikel(tje) uit Het PAROOL:

Verwarde man met mesje in tas opgepakt op redactie Telegraaf.

Een verwarde man is vandaag opgepakt op de redactie van de Telegraaf. Hij had een mesje in zijn tas.Een woordvoerder van de politie vertelt dat de man niet gedreigd heeft, en zijn mes niet uit de tas heeft gehaald. Omdat hij geen strafbare feiten had gepleegd, is hij vrijgelaten.

De 48-jarige man, die volgens de politie met personeel langs de beveiliging is geglipt, liep de kamer van de adjunct-hoofdredacteur in. 'Ik heb hem gevraagd wat hij hier kwam doen,' aldus Sjuul Paradijs. 'Toen hij daar geen duidelijk antwoord op kon geven, hebben we hem met een aantal medewerkers naar de portier gebracht waarna hij door de politie werd meegenomen. Het is een vervelend incident maar we hebben ons geen moment bedreigd gevoeld.'

Hoofdredacteur Paradijs heeft burgemeester Van der Laan volgens de krant telefonisch ingelicht over het incident.


Heeft het 'dreigingsniveau' ons inmiddels zo gek gemaakt dat we in de gewoonste dingen een terroristische bedreiging gaan zien? Die charmante vrouw in de rij voor je bij de kassa van AH heeft misschien wel een scherpgepunte nagelvijl in dat kekke handtasje. Die man bij de Gamma hield die klauwhamer wel op een erg dreigende wijze  in zijn handen toen hij richting kassa liep.

Enz. enz. enz.