zaterdag 7 oktober 2017

BEJAARDENDISCO


Als je (nog) niet weet wat je dit weekend gaat doen, heeft Het PAROOL enkele tips, waaronder deze:

Bejaardendisco
65 plussers opgelet: in Sexyland is een heuse bejaardendisco gaande. Op zondag 8 oktober staat de sociëteit op de NDSM-werf in het teken van advocaat, kaasblokjes en jenever. Iedereen is welkom om te komen breien of een potje bingo te spelen. Ode aan de oudjes!
Zondag 8 oktober (15.00-21.00) €2,50
Sociëteit Sexyland

Ik ben al ruim dertien jaar 65-plusser en behoor dus tot de doelgroep. De toegangsprijs is schappelijk te noemen en het vindt ook nog eens plaats in Amsterdam-Noord. Toch zul je me daar morgen niet aantreffen.

In mijn jeugd gingen jongeren niet naar de disco, maar naar een dancing. Lucky Star was een heel populaire in Amsterdam. Jongeren gingen daarheen, ik niet. Ik vond dansen helemaal niks. Ook na mijn jeugd heb ik het nooit gedaan. Bejaardendisco klinkt mij dus niet aanlokkelijk in de oren.

Advocaat en jenever vind ik niet te pruimen en ik geloof niet dat er iemand is die bingo en breien direct met mij in verband brengt. En om nou alleen voor kaasblokjes naar Sexyland te gaan, lijkt me ook wat overdreven. Ik blijf lekker thuis morgen.