dinsdag 11 maart 2014

Slapen

Twee achtereenvolgende nchten had ik niet in bed gelegen, maar sliep ik zittend in een fauteuil. Daar waren twee reden voor: 1. in bed gaan liggen en opstaan waren pijnlijke bezigheden; 2. zodra ik lag begon ik te hoesten en dat was ook een pijnlijke bezigheid.

Gisteravond ging ik om kwart over negen weer in de fauteuil zitten. Ik viel vlot in slaap. Vrijwel exact om middernacht, bleek later, werd ik wakker. Ik nam mijn dagelijkse pillen van dat tijdstip en twee paracetamollen in. Ik voelde me redelijk en wilde wel eens proberen weer gewoon in bed te slapen. In ging liggen zonder al te veel pijn en toen ik eenmaal lag begon ik niet meteen te hoesten. Ik viel zelfs vrij gauw weer in slaap. Maar niet voor lang.

Ik werd wakker en kreeg accuut en forse hoestbui. Ik ging het bed uit. Het bleek tien over één te zijn. Ik ging maar weer in mijn fauteuil ziten. Ik heb zitttend doorgeslapen tot zes uur.  Dat was een mooi tijstp voor de eerste twee paracetamollen van de dag en een mok thee. Meteen maar even deze Beggartalk gechreven.