zondag 18 december 2016

EINDELIJK!

Een stukje van een of ander beest op een bedje van een of ander gewas, met daarbij nog een tufje van het een en ander, dat kennen we zo langzamerhand wel. Het zit er dik in dat je er ook nog teveel voor betaalt. Maar ja een Big Mac, of een bucket kipnuggets van KFC zijn ook geen hoogtepunten van een avondje uit eten.

Er is eindelijk een eigentijds alternatief en natuurlijk is dat te vinden in Amsterdam. Sorry, je moet,volgens Het PAROOL, nog wel tot februari wachten, maar dan gaat het open: The Avocado Show, een restaurant in De Pijp dat geheel zal draaien om de populaire instavrucht: de avocado. Ik had geen idee wat ik me moest voorstellen bij 'instavrucht', maar na enig googelen kreeg ik het idee dat het gaat om een vrucht die regelmatig te zien is op instagram.

Er zijn al genoeg ideetjes voor de menukaart. Simpson: "We verzamelen heerlijke recepten van avocadoburgers, avocadoroomijs, chocosmoothies met avocado, gepaneerde avocadofrietjes: je kunt blíjven experimenteren." (...) "De mogelijkheden zijn eindeloos en onze enige spelregel is dat ergens avocado in moet zitten. Als je ervan houdt, zal je in ons restaurant erg gelukkig worden."

Trouwe lezers van Beggartalk zullen niet verwonderd zijn, als ik zeg dat ik in februari niet meteen naar The Avocadoshow snel. Nee, ik vind niet dat ik te oud wordt voor dat soort hipstergedoe. Als ik 30-40 jaar jonger was, zou ik me er ook verre van houden.