vrijdag 22 januari 2016

ISLAMISERING

Een betere illustratie van de islamisering van Nederland is niet denkbaar. De totale gekte is losgebarsten. Dit treffende verhaaltje is slechts het topje van de ijsberg.

Tja, deze mevrouw moet er nog aan wennen dat Amsterdam voor een groot gedeelte is overgenomen door de Islam. Ik heb er God zij dank geen familie meer, nog (Sic! Bedoeld zal zijn: noch.) vrienden of kennissen, dus ik kan de hoofdstad van dit land mijden. Ik bof, denk ik !


Dit zijn twee reacties van lezers die ik aantrof onder een artikel in Het PAROOL. Het gaat hier om een ingezonden brief van ene Suzanne Reijans. Mijn dochter van elf kwam terug van de Lidl in de Marius Bauerstraat in Nieuw-West, waar ze speksnoepjes had gekocht voor het weekend. Ze vertelde dat toen ze het snoepgoed op de band legde en de caissière voor het scannen de ingrediëntenlijst bekeek, deze mijn dochter eens goed aankeek en zei: 'Weet je wel dat hier varkensgelatine in zit?' (...) Dochter antwoordde: 'Ja, dat weet ik, maar dat maakt niet uit.'
De caissière keek haar nogmaals aan en zei: 'Ben je dan geen moslim?'
Dochter antwoordde: 'Jawel...' en voelde zich geïntimideerd. Verontwaardigd kwam ze thuis.
(...) Ik wens niet dat mijn dochter geforceerd wordt zich in een winkel te outen als moslim. Ook nog eens een slechte moslim, want ze eet snoepjes met varkensgelatine...

De moeder waardeert het wel dat haar dochter van 11 gewezen wordt op het feit dat er varkensgelatine in de snoep zit, maar vindt het verkeerd dat ze gekritiseerd wordt vanwege het feit dat ze als kleine moslima toch die snoepjes eet.

Zo erg is het dus al: niet alleen moslim zijn in dit 'christelijke' land, maar ook nog eens boos worden als je dochter daar op aangsproken wordt!. Het is hier immers de gewoonste zaak van de wereld om je buren er op aan te spreken als ze liegen of vreemd gaan, want dat mag immers niet van de Heere die ze elke zondag in de kerk (zeggen te) belijden?  Joden krijgen toch dezelfde waarschuwing als moslims? En hindoes wordt erop gewezen dat de beter een karbonade dan een biefstuk kunnen kopen.