donderdag 13 juni 2019

KLAGEN

Een mens moet altijd wat te klagen hebben, toch? Dankzij de nieuwe heup die er afgelopen vrijdag is ingezet heb ik geen pijn in mijn heup meer. De afgelopen nacht heb ik voortdurend pijn in mijn rechter been gehad, met name als het gestrekt was. Erg veel geslapen heb ik dus niet en ook in deze situatie is zitten minder pijnlijk dan liggen. Om vijf uur klapte ik ik dus mijn laptop open en begon dit te schrijven.

Intussen zijn ze nog steeds niet komen vertellen dat de overplaatsing naar De Die toch nog niet kan doorgaan, dus ik neem aan dat ik rond elf uur vanochtend het BovenIJ verlaat en vandaag ook nog de revalidatie kan beginnen.

UPDATE 14:40 uur
Geloof het of niet, maar ik ben nu toch in De Die aanbeland. De taxi was weliswaar een uur te laat, maar wie daarop let is een kniesoor. Ik heb een aantal gesprekken gevoerd, met de administratie, met een arts (in opleiding), en met een fysiotherapeut.  De fysiotherapie begint morgen, zaterdag ook nog even. Vervolgens de hele volgende week,  twee keer individueel, drie keer in groepsverband. voorshands ga ik er vanuit dat ik daarna goed genoeg ben om weer geheel zelfstandig te leven. In ieder geval komt er nog één keer een fysiotherapeut langs om te kijken hoe ik het in mijn woonomgeving doe.

Mocht je  de onstuitbare aandrang hebben mij te willen bezoeken, dat kan zo'n beetje de hele dag. Ik bevind mij in kamer Fuut 3720 van De Die, Loenermark 900.