dinsdag 11 juni 2019

VERVOER

In tegenstelling tot wat ik gisteren schreef ben ik nog niet in het verpleeghuis De Die, maar nog steeds in het BovenIJ ziekenhuis. Morgen ben ik hier misschien ook nog.

Wat nu weer? Complicaties? Nee hoor, met mij gaat het steeds beter. Er ging van alles mis met het vervoer. Het taxibedrijf dat dit normaliter uitvoert rijdt niet op zondag en voor hun was Tweede Pinksterdag ook een zondag. Maar vandaag zat het taxibedrijf al vol. Dat gold ook voor een ander bedrijf dat in zulke gevallen wordt ingeschakeld. Vandaag hoor ik of er morgen wel vervoerd kan worden.

Oké, is het nou zo erg een dagje extra in het ziekenhuis door te brengen? Ik ben geen type dat op alle slakken zout legt en het maakt mij in principe niet zo veel uit of ik nu in een ziekenhuis of een verpleeghuis verblijf. Alleen verblijf ik nu totaal onnodig in een ziekenhuis, waar ik totaal overbodige kosten maak. Ik begin enkele dagen later aan mijn revalidatie, dus waarschijnlijk wordt die ook later beëindigd.

Ik heb gisteren vrij veel op bed gelegen, niet omdat ik moe was of wilde slapen, maar ik wilde uitgebreid ervaren hoe het ook al weer was in bed te liggen zonder pijn in de heup. Het was een geweldige ervaring.