zondag 7 december 2008

Engelen

Omdat ik in de Volkskrant een artikel las over de dood van een vrouw tijdens een 'healing', ging ik weer eens googelen. Google geeft bij het zoekresultaat ook altijd een aantal kleine advertenties die te maken hebben met de zoekwoorden die je invult. Nou, voor een healing kun je tegenwoordig overal terecht, maar er stond ook een kleine advertentie bij die mij na één klik bracht bij 'Engelen Cursus'.

Heb je iets met Engelen maar weet je niet wat je er mee moet doen, of wil je je juist meer verdiepen in de engelen en je energiewerk? Dan kan je tussen de onderstaande cursussen vast wel iets vinden dat bij je past. Ik heb totaal niets met engelen en heb dus ook geen idee wat je er mee kunt doen. Ik heb er ook geen flauwe notie van wat je onder 'energiewerk' moet verstaan. Maar je kunt bij ene Annelies Hoornik in Capelle aan den IJssel maar liefst 14 cursussen volgen. Annelies is gecertificeerd door niemand minder dan Doreen Virtue PhD en is daarmee een "ANGEL THERAPY PRACTITIONER®" en "ANGEL THERAPY MEDIUM®". Ik ging dus linea recta door naar de website van Doreen herself: http://www.angeltherapy.com/. Immers, nomen est omen en Virtue betekent: deugd, deugdzaamheid, kuisheid, verdienste, kracht en geneeskracht. Bij Doreen zit je dus gebeiteld. Zij kan je boodschappen doorgeven van overleden dierbaren en leert je - via dus Annelies in Capelle - in contact te komen met engelen. Dan leer je ook alles van IET, Integrated Energy Therapy en die is bijzonder effectief voor klachten op zowel fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en karmisch niveau.


De afgelopen tijd zat ik op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau behoorlijk goed. Toch had ik het gevoel iets te missen. Het zal je wel duidelijk zijn: mijn karmisch niveau liet duidelijk te wensen over. Een IET consult kost je 77 euro per half uur en 144 euro per uur. Dat is niet goedkoop maar dan worden wel je 'etherische koorden', 'psychisch afval', 'entiteiten' en 'aardgebonden geesten' verwijderd. En wat dacht je van het balancerem (sic) van karma en andere zaken als aura versteviging, en bescherming zoals de engelen het aanbieden?

"There's a sucker born every minute", zei de Amerikaanse showman P.T. Barnum. Doreen en Annelies in haar slipstream zullen een aardige cent verdienen aan mensen die uit goedgelovigheid of wanhoop elk hulpaanbod voor vermeende of werkelijke klachten accepteren. Be my guest.