zaterdag 20 juni 2015

SPANNING

Van boekhandel Scheltema ontving ik een e-mail met de volgende inhoud: Aanstaande zaterdag 20 juni heeft u de kans om Karin Slaughter te ontmoeten bij ons in Scheltema! Op de Dag van het Spannende Boek komt ze speciaal voor u naar Scheltema om onze nieuwe afdeling Spanning op de eerste etage te openen.

Karin Slaughter heeft enkel zeer lezenswaardige thrillers geschreven. Sommige daarvan heb ik ook in mijn bezit. Is dat voor mij een goede reden om mij vanmiddag naar Scheltema te begeven? Ik dacht het niet. Het lijkt me niet onmogelijk dat je met Karin een goed gesprek kunt voeren, maar ik denk niet dat ik daartoe de gelegenheid zal kunnen krijgen (als ik dat al zou willen).

Vandaag verschijnt ook Karins nieuwste boek. Ik neem aan dat je een exemplaar daarvan, na het aangeschaft te hebben, door haar kunt laten signeren. Daar doe ik ook nooit aan mee, want ik houd er niet van dat er in boeken gekliederd wordt.

Wat blijft er dan nog voor reden over om vanmiddag naar Scheltema te gaan. Ik zou na afloop kunnen zeggen dat ik Karin Slaughter van dichtbij heb gezien. Big Deal!