woensdag 13 juni 2012

Onderwerp

Waar zullen 'we' het vandaag eens over hebben? In de wandelgangen, bij het koffieapparaat op het werk, op de bus- en tramhaltes, op het bankje in het park, op het grasveldje waar iedereen zijn hond uitlaat? In het dagelijkse weblog? Over de Spaanse banken? De verkiezingen in Griekenland? De burgeroorlog in Syrië? Psychopaten die toch genezen kunnen worden?

Ik zou het kunnen hebben over mijn recente ervaringen met UPC, die mij dagelijks tv-beelden en radiogeluiden levert. Gisteren bracht een medewerker van PostNL al weer de derde mediabox, het apparaat dat al die beelden van de hoogste kwaliteit (digitaal en HD) bij mij binnen moet brengen. De vorige twee mediaboxen disfunctioneerden voortdurend. Maar dat verhaal zal ik later nog wel eens vertellen.

Zoals bekend kijk ik wel eens bewust naar tv-programma's waarvan ik van tevoren weet, dat ik mij eraan zal ergeren. al zijn er miljoenen die er wel pap van lusten. Vanavond om 19.30 uur stem ik dus af op Nederland 1, want dan begint de voorbeschouwing op wat je nu al rustig HET tv-evenement (in Nederland dan) van het jaar 2012 mag noemen. En ik blijf kijken tot de laatste nabeschouwingen in Studio Sportzomer. Dan kijk ik ook nog even naar het laatste NOS-journaal, waarin de bondscoach, diverse voetballers en toevallige Nederlanders op een terras of camping in Charkov zullen melden wat het resultaat van dat evenement bij hen teweeg gebracht heeft. Tussendoor kan ik dan nog voor de zoveelste keer de 'hoogtepunten' (if any) van dat evenement zien. Morgenochtend zal ik dan laten weten wat er allemaal door mij heen ging. Ik zal het je niet kwalijk nemen als je dit blog morgenochtend links laat liggen.
x