woensdag 5 december 2012

Onbekend

Het is niet bekend wanneer het kind is verwekt, las ik in de Volkskrant. "Het kind" is het kind waarvan de hertogin van Cambridge (a.k.a. Kate Middleton) zwanger is en dat naar alle waarschijnlijkheid is verwekt door de hertog (a.k.a. prins William). Royalisten binnen en buiten Groot-Brittannië vinden dat kennelijk onvoldoende nieuws. De hard core diehards willen alles weten, maar kennelijk is geen van de Britse tabloids erin geslaagd een camera en/of microfoon continu in de nabijheid van het hertogelijke paar te installeren, zodat niet bekend is waar en hoe vaak ze "het" hebben gedaan. We missen dus ook de verraste kreet van Kate toen haar zwangerschapstest positief bleek te zijn.

Het gezaghebbende medische tijdschrift The Daily Telegraph weet te melden dat Kate waarschijnlijk zwanger is van een tweeling. De zware ochtendmisselijkheid, waarvoor ze naar het ziekenhuis ging, schijnt daarop te wijzen.

Bij alle gerenommeerde Britse gokkantoren kun je inmiddels geld inzetten op de naam van volgende troonopvolger. Ik zou niet gokken op Elisabeth voor het geval het een meisje wordt, want dat schijn 'iedereen' te doen, dus dat levert geen cent op.

=========================
Ik heb 51 dagen niet gerookt. (Wordt vervolgd.)
=========================
x