zaterdag 10 december 2016

NEP

Wat zal Geert Wilders blij zijn: de rechter heeft hem schuldig bevonden. Kan hij lekker in hoger beroep gaan. Misschien kan hij daarna wel in cassatie gaan bij de Hoge Raad en als alles meezit ook nog bij het Europese Hof van Justitie.

De NPO blijft intussen gratis reclame voor Geert maken. Dat begint al met het eerste NOS-journaal van 's ochtends 6:30 uur, waarin wordt medegedeeld dat "vandaag" de uitspraak in het proces tegen Wilders wordt gedaan. Die uitspraak wordt live uitgezonden, evenals het commentaar van Wilders.Natuurlijk besteden alle journaals er aandacht en vervolgens EenVandaag. En dan kan Pauw niet achterblijven. En bijna iedere keer zie en hoor je Wilders weer vragen of we meer of minder Marokkanen willen. Dan heb ik het alleen nog over de publieke omroep. De commerciëlen zullen ook wel hun best doen en ik neem aan dat bij Facebook en Twitter de uitspraak van de rechtbank en het commentaar van Wilders 'trending' zijn.

Het wordt hoog tijd dat de media zich gaan onthouden van het leveren van nepnieuws over deze nepdemocratische neppoliticus.