woensdag 26 juni 2013

Kort

Ik ben redelijk gezond wakker geworden en redelijk uitgeslapen. Maar ik houd het kort, want ik mag niet uit bed en zit nog aan diverse slangetjes vast. Ik schrijf dit dus niet op mijn laptop, maar (met één vinger) op mijn iPad. Wellicht schrijf ik loop van de dag wat meer.

VERVOLG

Ik mag wel op de rand van mijn bed zitten. Mijn laptop ligt op dat uitklaptafeltje/kastje naast mijn bed, zodat ik wat beter kan typen.

Gisteren was ik ruim vóór de afgesproken tijd (9:00 uur) in het ziekenhuis. Daar had ik, om 9;00 uur een gesprek van een kwartiertje over allerlei zaken die al diverse keren waren besproken en vastgelegd. Vervolgens mocht ik tot 10:uur wachten op de verstrekking van enkele kalmerende pilletjes. Om elf uur werd ik naar de OK gebracht. Wat daar gebeurde weet ik alleen van horen zeggen, want ik was onder volledige narcose. Daarna ging ik naar de recovery room, waar tot 18:30 uur ben gebleven. Dat had vooral te maken met misselijkheid en overgeven, vanwege de morfine, waar ik niet tegen kan. De avond en nacht heb ik verder overwegend slapend doorgebracht. Mijn ontbijt vanochtend was de eerste maaltijd sinds het diner van maandagavond.

Zeer waarschijnlijk worden alle slangetjes waaraan ik nu nog vastzit (infuus, katheter, drain en - tijdelijk - zuurstof) losgekoppeld. Paracetamol  wordt in vloeibare vorm, via het infuus, toegediend. Ik mag naar believen zelf op een knopje drukken. 

Hopelijk mag ik vrijdag naar  huis.
x