zondag 26 oktober 2014

Blogestafette

Lees eerst even dit, dan hoef ik verder niets uit te leggen.

Ik moet dus een blog schrijven met als onderwerp ‘Vijf dingen die je altijd wilde weten over Evert… Maar nooit durfde te vragen'.

Ik houd niet van dit soort estafettes, maar Kliefje is een goede vriendin, die ik niet graag iets weiger. Ik heb dus een paar dagen zitten nadenken. Dat leidde allereerst tot een conclusie: hoe kan ik nou weten welke vijf dingen jij (en anderen) over mij willen weten, maar niet durven te vragen?  De feitelijke 'opdracht' is eigenlijk: Beschrijf vijf zaken, waarover jij het liever niet hebt. Nog even afgezien van het feit dat ik dat niet één-twee-drie weet, waarom zou ik schrijven over dingen waarover ik liever niet schrijf? Waarom zouden jullie dat interessant vinden? Ben ik überhaupt interessant genoeg om meer van te willen weten?

Ik ga de zaak omdraaaien. Komen jullie maar eens uit jullie diverse schulpen. Durf eens wat! Vraag me wat je altijd al wilde weten. Klik hier en leef je uit.

Ik moet ook nog het estafettestokje doorgeven aan mijn drie favoriete bloggers. Dat is ook weer een probleem: er zijn maar twee bloggers die ik dagelijks volg. De ene is Kliefje, maar die is al geweest. De andere is Gerbie, die Beggartalk ook wel eens leest, dus deze ook. Dus Gerbie, zet hem op!