zondag 12 augustus 2018

TREND

Ik ben geen trendvolger. Ik doe niet graag wat 'iedereen' doet. Ik zal ook niet door velen als trendsetter beschouwd worden. Maar nu kom ik ineens tot de ontdekking dat ik vijf jaar geleden al deed, wat 'de sterren' nu doen.

Ik gebruik normaliter Firefox als internetbrowser. Af en toe ga ik wel eens naar de Internet Explorer. Die opent tegenwoordig met msn.com, waarop tussen allerlei reclames (die daar "gesponsord" genoemd worden) allerlei nieuwsfeiten (of wat daarop lijkt) verstrekt worden die mij totaal niet interesseren.

Goed, vijf jaar geleden dus. Toen ging ik met vakantie naar Kroatië. Ik wist dat ze in Kroatië naturisme bepaald niet uit de weg gaan en dat het daar 's zomers in het algemeen goed weer is. Ik loop graag in mijn blootje en meer dan één camping aan het strand (waar ik een eenvoudige bungalow gehuurd had) heb ik van Kroatië niet gezien.

Ik was daarmee overigens mijn tijd vijf jaar vooruit want msn.com meldt: De nieuwe thuishaven van de sterren: Kroatië. En het gaat dan over sterren als Wolter Kroes, Quinty Trustfull, Humberto Tan, Everon Jackson Hooi en Nicky Romero. Dat zijn toch niet de minsten! Nou, als zulke sterren naar Kroatië gaan, dan ga je toch niet meer naar gewone vakantiebestemmingen als Blanes, Lesbos, Sharm el Sheikh en Schiermonnikoog?