zondag 9 augustus 2020

COMPLOT

"Hugo de Jonge, wat zit er allemaal in die vaccins van jou? Wat is het? Wat ben je aan het doen?" Die prangende vragen stelt rapper Lange Frans aan de orde in een podcast die op YouTube te zien en beluisteren valt. Hier praat hij met Willem Engel. Deze podcast duurt ongeveer 30 minuten, maar er zijn er die anderhalf uur duren. Het zijn steeds andere gasten, maar één ding hebben al die podcasts gemeen: Frans en zijn gesprekspartner zijn het steeds roerend met elkaar eens. (O ja, Frans, in die vaccins van Hugo zit helemaal niets, want er is überhaupt nog geen vaccin. Als het er inderdaad is, laat je dan niet inenten, want voor je het weet ben je autist en gaan jouw podcasts nog langer duren.)

Ik heb het kunnen opbrengen een van die podcasts een uur lang te volgen. De gesprekspartner daarin is Janet Ossebaard. Zij is een - zo niet DE - expert op het gebied van graancirkels en heeft ook duidelijke opvattingen over ufo's en chemtrails. Frans en Janet ontmoetten elkaar in Zuid-Engeland, de bakermat van de graancirkels. Frans kwam ook terecht bij Stonehenge.

Stonehenge is een bron van mythen en speculaties. Er worden ook spirituele krachten aan toegeschreven. Frans deed daar ook ervaring op. Hoe dichter hij bij Stonehenge kwam, hoe minder het bereik op zijn mobieltje werd. Tot hij midden tussen die kolossale stenen stond. Ineens een prima bereik ("Zelfs op mijn oude Nokia") Frans moet dat nog eens herhalen bij een zonnewende. Dan zijn die spirituele krachten nog sterker.  Misschien komt hij wel in contact met ET die intussen 'home' is.

Ik schreef dat ik van die podcast van anderhalf uur één uur had uitgezeten. Ik heb dus iets gemist waarover Trouw schrijft. Dat gaat over een een fragment van anderhalve minuut (...). Daarin praten de rapper en zijn gast Janet Ossebaard, (...) over wie Mark Rutte gaat doodschieten.

Misschien herinner je nog dat alweer een tijd geleden bij de grens tussen Mexico en de VS op order van Donald Trump duizenden immigrantenkinderen werden gescheiden van hun ouders. De hele wereld sprak er schande van. Zo niet Janet. Die weet zeker dat die kinderen door Trump gered werden uit klauwen van kindersmokkelaars, die ze van de hand wilden doen aan pedofielen en personen die hun organen wilden verkopen.

Er schijnt een wereldwijd netwerk van hooggeplaatste personen, the Cabal, (=samenzwering) te zijn dat ons gewone volk op allerlei manieren om de tuin leidt en onder controle houdt. Dat is voor mij niets nieuws, want ik heb The biggest Secret van David Icke gelezen. Betere complotdenkers dan Icke ben ik nog niet tegengekomen. Frans had nog een goede: bij de moord op Pim Fortuyn was niet alleen Folkert van der G. betrokken. Vlak daarna hadden meerdere mensen het Mediapark in grote haast verlaten. Dat wisten we al over de moord op Kennedy, (die niet allen door Lee Harvey Oswald maar door meer schuldigen werd vermoord,) maar gelukkig hoeven  we ook op dit terrein niet voor de VS onder te doen.

Heb je de komende tijd een keer drie uur helemaal niets anders te doen, klik dan hier om op YouTube een drie uur duren documentaire van Janet te zien. waarin zij haarfijn alle mogelijke complotten weet te identificeren. Als je genoeg denkt te hebben aan een korte introductie (12 minuten) klik dan hier.

Ik eindig muzikaal. Hier kun je luisteren naar Lange Frans, op de piano begeleid door niemand minder dan Thierry Baudet.