maandag 13 augustus 2018

LIEFJE

Als je bovenmatig geïnteresseerd ben in muzikale of tv-sterren en andere BN'ers, dan lees je volgens mij bladen als Story en Privé. Het 'nieuws' dat daar vermeld wordt zul je meestal niet in de meer serieuze geschreven media tegenkomen.

OG3NE is een meidenzanggroepje dat uit drie zusjes bestaat. De lezers zullen wel ongezien van me willen aannemen dat ik niet buitengewoon geïnteresseerd ben in hun muzikale activiteiten en nog vel minder in hun verdere wel en wee en nog veel minder in het wel en wee van hun familie.

Gezien het voorgaande was ik toch wel wat verbaasd dat een toch serieuze krant als het AD het nieuws brengt dat Ricardo Vol (55) - Rick voor intimi - (...) weer verliefd is na het overlijden van hun moeder Isolde Vol.

Er klinkt ook kritiek, over het feit dat Ricardo 35 jaar ouder is dan zijn Janine. Dat vind ik onzin en daar ben ik niet de enige in: Er klinkt ook kritiek, over het feit dat Ricardo 35 jaar ouder is dan zijn Janine. Bekijk het nou eens van de positieve kan. Die drie zusjes hebben er een, niet eens zo veel, jonger vriendinnetje bij.