donderdag 28 september 2017

IDIOOT

Recentelijk was er weer eens vrij veel aandacht voor de gevaren van het gebruik van smartphones in het verkeer. Blokket (en ook Marskramer, geloof ik) komt nu met iets wat mij nog veel idioter lijkt:


Autohouder iPad - Zuignap en Hoofdsteun Bevestiging


Met deze passieve houder voor je iPadkan je je iPad plaatsen op het raam van je auto. Zo heeft u perfect zicht op de iPad. Omdat de houder aan de zijkanten vrij is kan bijvoorbeeld een autolader eenvoudig worden aangesloten. Voorzien van padding tegen krassen van je iPad. 
Aan de achterzijde van de houder bevindt zich een draaimechanisme, zodat de houder onder elke gewenste hoek afgesteld kan worden om omtimaal zicht mogelijk te maken. De houder kan gemakkelijk worden gemonteerd
Deze houder is geschikt voor elke Tablet,navigatiesysteem,etc.
Deze houderis geschikt voor alle type iPad, E-reader, e-book en nog veel meer modellen. Deze houder heeft ook een draai-mechanisme waardoor uw iPad, andere Tablet of GPS vanuit elke hoek is te bekijken. Door het verstelbare systeem is het voor elk apparaat, zowel een 7 inch, 8 inch, 9.7 inch, 10 en 10.2 inch Tablets. E-readers etc.passen ook in deze houder. 7 - 10 inch tablets 106 - 190 mm hoogte 15 - 22 mm dikte (Onderstreping toegevoegd. Ik citeer de tekst bij de aanbieding op het Internet).

Het lijkt me reuze handig als je in de file staat, kun je lekker tussendoor een E-book lezen. En op een iPad of andere tablet is een film toch beter te zien dan op een smarthphone. Skypen kan ook op een tablet!