woensdag 31 oktober 2012

Horror

Vannacht heb ik weer eens redelijk goed geslapen. Gisteren ben ik bij de huisarts geweest die me een recept meegaf.  Ik werd vannacht dus niet geplaagd door hoest en hoefde niet van tijd tot tijd naar adem te happen.

Gisteren heb ik ook eens gegoogeld met 'Champix'. Er blijkt een website te bestaan, waarop mensen hun ervaringen met dit middel vertellen. Ik vermoed dat de site wordt gesponsord door de producent van het middel, want vrijwel zonder uitzondering zijn die ervaringen positief. De meeste van die beschreven ervaringen zijn overigens niet veel langer dan de mijne.

Veel gebruikers beschrijven vervelende bijwerkingen, waaronder nachtmerries. Van die bijwerkingen heb ik nauwelijks last, maar vannacht had ik wel een droom die op een nachtmerrie zou kunnen lijken: met een aantal andere mensen, ik geloof mensen met wie ik in een bestuur zat, dus geen familie of vrienden, werd ik achtervolgd door een man die mijn gezelschap stuk voor stuk vermoordde, waarvoor hij een stilettoachtig mes gebruikt. Uiteindelijk, toen ik wakker werd, waren we met nog drie man over. Ik werd overigens niet badend in het zweet wakker, dus het viel allemaal reuze mee. Waarschijnlijk heb ik genoeg horrorverhalen gelezen en -films gezien.

========================
Ik heb 16 dagen niet gerookt. (Wordt vervolgd.)
========================
x