dinsdag 18 oktober 2011

Ritme

Een van de gevolgen van de verhuizing is dat ik de afgelopen weken heel weinig alleen geweest ben. Er waren mensen om me heen die me hielpen bij het op- en inruimen, het schoonmaken en andere klussen. Er was een schilder en er waren mannen die iets kwamen repareren, zoals niet goed open gaande ramen en een verstopte afvoer in de keuken.

Er komen ook vrienden langs die benieuwd zijn naar mijn nieuwe woonruimte en hoe ik daar leef. Afgelopen vrijdag waren dat Jan uit Gouda en Elly, morgen Tom en Henny uit Zaandam en gisteren kwam Zuster Klivia lunchen, wat weer zeer gezellig was. We konden weer eens goed bijpraten over allerlei lief en leed en hoe daarmee om te gaan.

Vandaag komt Roel uit Zoetermeer nog enige lampen bevestigen, zodat ik ook in de hal en de slaapkamer alleen nog maar op een knopje hoef je te drukken om te kunnen zien waarover ik kan struikelen en hoe laat dat gebeurt.

Voeg daarbij dat mijn laptop niet naar behoren functioneert en het eindresultaat is dat ik nog niet echt in mijn normale dagelijkse ritme zit. Aan lezen ben ik nog niet toegekomen en schrijven doe ik ook veel minder.

Vandaag is het 18 oktober en zou Boukje zou 67 geworden  zijn. Normaliter sta ik daar niet bij stil, dus ook vandaag ga ik niet iets bijzonders doen dat daarmee verband houdt. Ik moet niet vergeten Sjouk te feliciteren, de enige schoonzus van wie ik de verjaardag precies weet.
x