vrijdag 11 september 2015

REFERENDUM

Via e-mail ontving ik het verzoek van geenpeil.nl mee te doen aan een verzoek om een raadgevend referendum te beleggen over een associatieverdrag tussen de EU en Oekraïne.

GeenPeil vindt dat uw mening belangrijk is. Het is tijd dat wij als volk een duidelijk democratisch signaal naar Den Haag zenden. Daarom hebben we een raadgevend referendum aangevraagd. Hiervoor zijn 300.000 handtekeningen nodig voor 28 september. Dat is veel, maar met uw steun zeker haalbaar. Of u nu voor het associatieverdrag bent of juist tegen, uw stem dient gehoord te worden.

'Geenpeil' rijmt op 'geenstijl' en dat is niet toevallig, want het eerstgenoemde is een initiatief van het laatstgenoemde. 'Geenstijl.nl' is die website waar men regelmatig tekeer gaat tegen alles wat links, multicultureel of allochtoon is. Dit waren bij geenstijl.nl enkele opmerkingen toen bekend werd dat Ahmed Aboutaleb burgemeester van Roterdam zou worden:

Ik weet zeker dat er genoeg nederlanders zijn met betere papieren voor deze functie en die op minder weerstand zou stuiten bij benoeming, dus mijn vraag is waarom?

En over een paar jaar met z'n allen janken omdat allah aboutaleb stiekem de complete gemeentekas naar het rifgebergte heeft overgeheveld.

Vijfde colonne dus ook al aan macht in de top. Gaat al met al toch sneller dan verwacht met de overname van Europa door Noord-Afrika.

Kunnen ze ongebreideld mensen en drugs smokkelen en het wachten is tot de officiële voertaal Marokkaans wordt.

Als mensen met dit soort opvattingen  op de bres staan voor de democratie, helpe God je de brug over. Ik ben daarom niet voor een referendum over welk onderwerp dan ook. Ik zie er niets in dat het 'gesundenes Folksempfinden' de basis wordt voor onze politiek.