vrijdag 2 januari 2015

Boekje

Vanavond begint al weer de vijftiende aflevering van 'Wie is de Mol?' Het is een van die buitengwoon populaire tv-programma's waar ik nog nooit naar gekeken heb. Ik weet dan ook nauwelijks waar het precies om draait. Mijn vermoeden is: een stelletje personen (min of meer BN'ers) maakt een reis, tijdens welke ze diverse opdrachten moeten uitvoeren. Een van de deelnemers (de MOL dus) doet zijn best alles in de war te sturen. De kijkers mogen uitzoeken wie die MOL is.

Populaire tv-programma's worden vaak gevolgd door merchandising, want de echte liefhebber wil alles hebben wat bij dat programma 'hoort' en daar valt dus aan te verdienen. Op de site van het programma lees ik:

Molboekje 2015

Wie is de Mol? Het Molboekje 2015 is een niet te missen notitieboekje waarin je, als volger van Wie Is De Mol 2015 al je notities en wetenswaardigheden kwijt kunt om zo te komen tot de ontmaskering van de Mol. Bovendien staan er in het boekje korte biografieën van alle deelnemers en leuke informatie over het land waar deze editie zich afspeelt. € 14,95

Die biografieën kun je dus, gratis en toch voor niks, op het internet vinden, net als informatie over dat land. En als je per se aantekeningen wilt maken, kun je dus voor heel veel minder dan € 14,95 bij AH of Hema een simpel schrijfblokje kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten