zondag 26 oktober 2014

Blogestafette

Lees eerst even dit, dan hoef ik verder niets uit te leggen.

Ik moet dus een blog schrijven met als onderwerp ‘Vijf dingen die je altijd wilde weten over Evert… Maar nooit durfde te vragen'.

Ik houd niet van dit soort estafettes, maar Kliefje is een goede vriendin, die ik niet graag iets weiger. Ik heb dus een paar dagen zitten nadenken. Dat leidde allereerst tot een conclusie: hoe kan ik nou weten welke vijf dingen jij (en anderen) over mij willen weten, maar niet durven te vragen?  De feitelijke 'opdracht' is eigenlijk: Beschrijf vijf zaken, waarover jij het liever niet hebt. Nog even afgezien van het feit dat ik dat niet één-twee-drie weet, waarom zou ik schrijven over dingen waarover ik liever niet schrijf? Waarom zouden jullie dat interessant vinden? Ben ik überhaupt interessant genoeg om meer van te willen weten?

Ik ga de zaak omdraaaien. Komen jullie maar eens uit jullie diverse schulpen. Durf eens wat! Vraag me wat je altijd al wilde weten. Klik hier en leef je uit.

Ik moet ook nog het estafettestokje doorgeven aan mijn drie favoriete bloggers. Dat is ook weer een probleem: er zijn maar twee bloggers die ik dagelijks volg. De ene is Kliefje, maar die is al geweest. De andere is Gerbie, die Beggartalk ook wel eens leest, dus deze ook. Dus Gerbie, zet hem op!

7 opmerkingen:

 1. Evert, ik lees je bijna dagelijks. En natuurlijk is er niet iets wat ik echt van je wil weten. We kennen elkaar niet eens in het echte leven. Dus iets persoonlijke vragen druist al gauw in tegen mijn gevoel. Maar ik vind je stukjes prettig om te lezen. Jouw kijk op dingen - rondom je heen in Amsterdam, op tv en in de krant.
  Laat ik dan toch aan de opdracht voldoen: Wat heb je de laatste verkiezingen gestemd? Ben je een trouwe stemmer - loyaal aan 1 partij - of wissel je vaak van partij? En tenslotte, je bent altijd vroeg met je blog (tussen 7 en half 8). Schrijf je je stukjes 's morgens of al de dag daarvoor?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben lid van de SP en stem al jaren niet anders.
   Het grootste deel van de blogs schrijf ik de dag ervoor. Ik sta meestal om een uur of zes op en doe dan de finishing touch.

   Verwijderen
 2. Wat een ongein! Ben je van plan om op iedere vraag een antwoord te geven? Wat je kwijt wil schrijf je toch al in jouw blog. Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat het te maken heeft met "valse" nieuwsgierigheid. Lieve groet, Truus

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had niet verwacht dat je op de blogestafette zou ingaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben in shock dat je meegedaan hebt. Echt. Dank :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou ja, half meegedaan. En voor jou maak ik graag een uitzondering.

   Verwijderen
 5. En nu mag ik meedoen? Dank je Evert... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen