zondag 20 oktober 2013

Einde

Wanneer ik mijn eerste blog geplaatst heb weet ik niet meer. Het zal zo'n zeven, acht jaar geleden zijn. Intussen vind ik het steeds moeilijker worden elke dag een onderwerp te vinden, dat mij voldoende aanspreekt om er iets leesbaars over te schrijven. Ik vind mijn eigen teksten niet meer goed leesbaar, laat staan dat anderen dat zullen vinden. Het is een sleur geworden.

Jullie begrijpen het al: ik stop er een tijdje mee, in ieder geval met het dagelijks schrijven. Misschien dat ik me af en toe ergens voldoende over opwindt om er iets over te schrijven. Ik zie wel. In ieder geval wil ik alle trouwe lezertjes bedanken voor hun dagelijkse aandacht.

Gegroet!
x

14 opmerkingen:

 1. Ik hoop dat er vanaf nu veel onderwerpen komen waarover jij je opwindt! Mijn dag begint meestal met het lezen van jouw blog! Ik blif naar je uitkijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat jammer. Als geboren Amsterdamse las ik ze vaak. Na 23 jaar Amsterdam, 40 jaar Den Haag zit ik nu in Zeeland op het platteland. Amsterdam blijft me dierbaar en indien mogelijk ga ik snel eens een paar dagen rondzwerven.

  Zal je missen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grappig. Ik woonde 23 jaar in Den Haag en 51 jaar in Amsterdam. Het zal nooit het platteland worden. Dat is voor de vrije tijd.

   Verwijderen
 3. Ik zal de dagelijkse gang naar je berichtjes missen. Hoop je in de een of andere vorm wel weer eens terug te zien. Groet Roel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ga je nu geestelijk een beetje indutten??????

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Best vreemd. Voordat ik van dit blog wist staat er al 'einde'.
  Gelukkig blijft het voorgaande nog wel even online en zal ik daar de komende tijd eens gaan grasduinen.

  Zelf blog ik van meet af aan niet vaker dan 3x per week en in de vakantie in het geheel niet. Als mensen meer en vaker willen lezen dan zijn er bloggers te over.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer Evert. Ik had je binnenkort graag gefeliciteerd met "1 jaar rookvrij" - daar zou je vast zelf melding van hebben gedaan. Ik zal je dagelijkse stukjes en commentaren op de media missen. Geniet van je fietstochten, wees voorzichtig als het gaat vriezen en ik wens je alvast een fijne volgende citytrip toe - met de 'Jannen'. Groet uit Mozambique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Begrijpelijk maar ik vind het wel jammer.
  Als je maar zorgt dat je vaak achter de geraniums vandaan komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vond het altijd al zo knap dat je iedere dag weer een stukje kon produceren, ik las je graag hoor. Maar bloggen moet geen verplichting worden of je dwars gaan zitten dus geniet lekker van je blogrust! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Elke dag schrijven is nergens voor nodig. Er zijn voldoende andere dingen te doen. Veel plezier ermee en wellicht tot ziens!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Erg jammer, je visie op de wereld las ik altijd graag. Ik snap (na 13 jaar bloggen) goed dat je het idee hebt in herhaling te vallen. Vrees niet, wij lezen toch wel, kijk maar eens hoeveel reacties hier al staan voordat ik reageer.

  Leg jezelf geen plicht op, maar blijf bloggen aub, onregelmatig is ook goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik worstel met hetzelfde probleem zoals je weet. We hebben het er morgen wel over, als we elkaar live spreken!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik reageer erg laat, weet ik, maar heb nu pas de moed om verder te gaan. Nodig je van harte uit om te volgen ook al is het op dit moment een en al drama.... Vis(wijfdoorgestreept) vrouw

  BeantwoordenVerwijderen