dinsdag 16 oktober 2012

Vleugels

Gistermiddag zette ik de radio aan en viel middenin een gesprek over die Oostenrijker die zo'n grote duik naar beneden had genomen. Dat gebeurde precies tijdens het NOS-journaal van 20.00 uur. Daarin was live de sprong uit de cabine aan ballon te zien, maar niet de rest. Aan het eind van het journaal was nog te zien hoe die man inmiddels aan zijn parachute hing. Iemand liet zich in dat radiogesprek boos uit over het journaal. Dat had de hele sprong, toch een historische gebeurtenis, live moeten laten zien. Het journaal had ons voor niets 'lekker' gemaakt.

Bij latere uitzendingen heb ik gezien dat er niet veel boeiends te zien was: een wit vlekje tegen een grijze achtergrond. Dat 'lekkere' was dus dat er iets verkeerd zou zijn gegaan. Dat lijkt me net zo 'leuk' als live een frontale botsing van twee auto's te zien.

Die sprong was overigens één grote reclamestunt van Red Bull. "Red Bull geeft je vleugels." Ze hebben nu laten zien dat het ook zonder vleugels kan, mits je een parachute van redelijke kwaliteit hebt.

==================
Ik heb 1 dag niet gerookt. (Wordt vervolgd.)
==================
x

3 opmerkingen:

  1. En niet veel later uit je bed zie ik ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. lang leve Red Bull. Dochter(16 jaar) van een collega was na het drinken van een aantal blikjes op 1 dag opgenomen in het ziekenhuiis met hartklachten.
    Lekker veel caffeine en suiker.
    Jaco

    BeantwoordenVerwijderen