donderdag 5 mei 2011

Wederwoord

Op 26 april jl. schreef ik hier over een echtpaar met drie gezonde kinderen dat via 'hoogtechnologisch draagmoederschap' nog een vierde kind wilde. Ik zette daar kritische kanttekeningen bij.

Gisteren verscheen er een aantal reacties van vrouwen die het volstrekt niet met me eens waren. De gemiddelde Beggartalklezer zal niet voortdurend 'terugbladeren', dus daarom geef ik jullie in overweging die Beggartalk nog eens en dan met de reacties te lezen.

Wanneer je de visie van de wensouders en draagmoeder zelf wilt lezen klik dan hier. Ik heb nog niet alles gelezen. Als ik zo ver ben, schrijf ik wellicht nog een commentaar. Het leek me in ieder geval juist ook op het 'wederwoord' opmerkzaam te maken.
x

4 opmerkingen:

 1. Het leuke van leven in Nederland is dat je een eigen mening mag hebben. Ik had alle commentaren van het vorige stukje nog niet gelezen, heb dat net gedaan.

  Het is jammer dat sommige dames zo fel reageerden.

  Net zoals ik een mening heb, hebben zij die ook. Het hebben van een mening, is iets heel anders dan een oordeel vellen. Daartussen kunnen sommige mensen nog geen onderscheid maken.

  Het is ook zo dt alhoewel ik misschien wat kort door de bocht reageer soms, ik nooit wijs met een vingertje.

  Ik daarentegen werd meteen aan het kruis genageld omdat ik mijn persoonlijke visie op het geval gaf.

  Grappig ook dat er meteen 3 volgers bij mij afhaakten, haha! Over bekrompen gesproken ;)

  En o ja: ik ga me zeker niet zitten schamen in ene hoekje. En God danken ga ik ook niet aan beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk, dat heb ik dus weer eens 'gemist'...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 'je kan wel willen dat je neus van koek is' kreeg ik te horen als ik iets wilde dat niet kon. En dat was het dan..........

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De zuster geeft haar mening en in haar mening vind ik de mijne

  BeantwoordenVerwijderen