maandag 10 augustus 2020

NANOCHIP

Uit Wikipedia: De Afrikaanse Hebreeërs (noemen zichzelf: Het Originele Afrikaanse Hebreeuwse Israëlitische Volk van Jeruzalem) is een kleine nieuwe religieuze beweging die claimt van Israëlitische afkomst te zijn en die via slavernij naar de Verenigde Staten gekomen zou zijn.

Ja, en? Nou, in  Het Parool las ik: Corona is een complot, de vrouw is ondergeschikt aan de man en het witte ras zal worden vernietigd door een nucleair vuur: het is een opmerkelijke boodschap waarmee de Afrikaanse Hebreeërs de straat opgaan.

Niet alleen is het een opmerkelijke boodschap, die wordt vooral op zaterdagen uitgedragen op een plek waar veel mensen boodschappen doen, winkelcentrum Ganzevoort in Amsterdam Zuidoost.


De winkeliers daar en de mensen die er hun boodschappen doen zijn het zat.

Luidkeels voorgedragen citaten uit de bijbel worden afgewisseld met actuele beschouwingen, zoals over het plan van de witte onderdrukker om middels een vaccin tegen het niet-bestaande corona een chip in te spuiten waarmee zwarte mensen kunnen worden gemanipuleerd.

Om hun anti-witten boodschap te verkondigen hebben ze niet het meest voor de hand liggende stadsdeel uitgekozen. Zuidoost is volgens mij het meest multiculturele stadsdeel van Amsterdam. Als ze witten willen bereiken kunnen ze beter naar de Beethovenstraat gaan, DE winkelstraat in de Appolobuurt.

Ze onderschatten trouwens de Nederlandse overheid, als ze denken dat alleen zwarte mensen slachtoffer worden van een coronavaccin met daarin een verborgen nanochip, die het de witten mogelijk maakt de zwarten te manipuleren. De overheid (en niet alleen de Nederlandse) wil volgens de website commonsensetv.nl  via een coronavaccin bij iedereen zo'n nanochip inbrengen, zodat de hele bevolking gemanipuleerd kan worden.

De Afrikaanse Hebreeërs stellen dat zij voortkomen uit de twaalf stammen van Israël, volgens hen een zwarte gemeenschap. De witte Joden beschouwen zij als fake. Ze zijn daarom ook nog behoorlijk antisemitisch: Dat leidt op straat en op internet tot teksten die moeiteloos als sterk antisemitisch kunnen worden opgevat. De Joden trekken achter de schermen aan de touwtjes van het witte systeem dat de zwarte mens door de eeuwen heen heeft onderdrukt en uitgebuit. Het lijkt erop dat ze Mein Kampf bestudeerd hebben.

Het is betreurenswaardig dat juist in een tijd van 'Black Lives Matter' een groep zwarten er alles aan doet zo onsympathiek mogelijk over te komen.

De bezwaren van winkeliers en winkelend publiek hebben wel enig resultaat gehad: De groep staat nu alleen nog bij station Bijlmer.